Pentru a avea garanția că utilizatorii știu cu cine intră în legătură, cerem tuturor să folosească pe forum același nume ca în viața de zi cu zi. Este posibil să-ți cerem să confirmi că numele din contul tău de forum este numele sub care ești cunoscut(ă).

Confirmarea numelui

Dacă atunci când te conectezi vezi un mesaj în care ți se cere să-ți confirmi numele, este posibil ca temporar să nu poți accesa anumite funcții de pe forum până când nu confirmăm sau modificăm împreună cu tine numele din contul tău.

Pentru a-ți confirma sau modifica numele, conectează-te la contul tău de pe forum și urmează instrucțiunile de pe ecran. Este posibil să ți se ceară să încarci un document de identitate sau altceva din lista noastră de documente (de exemplu, cărți de membru, corespondență) în care să se vadă numele pe care-l folosești în viața de zi cu zi.

Folosirea numelui tău pe Facebook

Înțelegem că numele pe care-l folosești în viața de zi cu zi ar putea fi diferit de numele tău oficial. Vrem să-ți oferim posibilitatea să folosești în profilul tău de pe forum numele cu care te identifici cel mai mult.